​Bariatri

Hospitech A/S har igennem mange år haft fokus på løsning af en række af de problemer håndteringen af den Bariatriske patient giver plejepersonalet. Vi har derfor fundet en række underleverandører, som hverisær har enkeltstående produkter, som vi har bundet sammen i dynamiske løsninger for brugeren. Sygehuset, Kommunen, eller den enkelte institutio. Ved modtagelse af den bariatriske patient opstår der en række problemer. Løsningen er at ringe til Hospitech A/S. Sammen finder vi en løsning "just in time" uden dyre indkøb og fejlinvesteringer på dag-til-dag basis.​

STAGE IV MILLENNIUM 3 PLUS

THERA-TURN MILLENNIUM PLUS

Hospitech leverer alle nødvendige hjælpemidler, herunder trykaflastende madrasser, vendemadrasser, senge med variabel bredde, transportstole, personløftere m.m.

Hjælpemidlerne kan sammensættes i pakker med det nødvendige beredskab.​

​HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

Om HospiTech Danmark ApS

Kontakt

​HospiTech Danmark ApS

Pottemagervej 1, 7100 Vejle

CVR: 35635262

Telefon: 76 40 19 84​​

E-mail: info@hospitech.dk