Produkter

Sentry TS 508-8

Sentry TS 508-8 er det komplette madrassystem, der forebygger tryksår for alle risikogrupper. Det professionelle system fjerner helt risikoen for tryksår fremragende resultater på allerede opståede og tryksår i alle stadier, kan dokumenteres.


Madrassystemet placeres i en standard hospitalsseng og kan kombineres med sengens øvrige funktioner. Sentry TS 508-8 kan håndtere patienter fra 30 kg op til 200 kg.

Madrassen levers med et glat betræk som hjælper med at gøre forflytning nemmere. Hvis det ønskes kan den også leveres med et ru strækbart betræk.

Som supplement til Sentry TS 508-8 kan hospitech levere en bred produktvifte af hjælpemidler til bariatriske patienter med en kropsvægt på op til 450 kg og leveres i bredder helt op til 180 cm. HospiTech kan levere hele pakker som kan indeholde Senge med variabel bredde, mobile personløftere med en løfteevne på op til 300 kg, tryksårsforbyggende madrasser i op til 180 cm bredde. Mulighederne er mange. Lad os hjælpe dig med at løse dine opgaver.

Hent produktblad som PDF. Klik her

Sentry TS 305 Topmadras

Topmadras skal lægges ovenpå sengens madras, og kan kombineres med senges øvrige funktioner. Topmadrassen kan forebygge og afhjælpe tryksår i alle stadier, og håndtere patenter fra 30 kg op til 150 kg.

Madrassen levers med et glat betræk som hjælper med at gøre forflytning nemmere. Hvis det ønskes kan den også leveres med et ru strækbart betræk.

​Hent produktblad som PDF. Klik her

TheraTurn​

TheraTurn er det komplette madrassystem, der både er tryksårsforebygger og tilbyder vending af patienten. Vending samt hyppighed og graden heraf kan indstilles helt individuelt.

Madrassystemet placeres i en standard hospitalsseng og kan kombineres med sengens øvrige funktioner. TheraTurn kan håndtere patienter op til 375 kg og leveres i bredder helt op til 180 cm.

Hent produktblad som PDF. Klik her

Sentry1200 L.A.

Sentry 1200 er det komplette madrassystem, der forebygger tryksår for alle risikogrupper. Det professionelle system fjerner helt risikoen for tryksår fremragende resultater på allerede opståede og tryksår i alle stadier, kan dokumenteres.

Madrassystemet placeres i en standard hospitalsseng og kan kombineres med sengens øvrige funktioner. Sentry 1200 kan håndtere patienter op til 225 kg. Som supplement til Sentry 1200 kan hospitech levere en bred produkvifte af hjælpemidler til bariatriske patienter med en kropsvægt på op til 450 kg og leveres i bredder helt op til 180 cm. HospiTech kan levere hele pakker som kan indeholde Senge med variabel bredde, mobile personløftere med en løfteevne på op til 300 kg, tryksårsforbyggende madrasser i op til 180 cm bredde. Mulighederne er mange. Lad os hjælpe dig med at løse dine opgaver.

Hent produktblad som PDF. Klik her

​HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

Om HospiTech Danmark ApS

Kontakt

​HospiTech Danmark ApS

Pottemagervej 1, 7100 Vejle

CVR: 35635262

Telefon: 76 40 19 84​​

E-mail: info@hospitech.dk