Om HospiTech

HospiTech Danmark ApS blev grundlagt i 1998. Virksomheden har således mere end 20 års erfaringer med at levere professionelle løsninger til forebyggelse af tryksår og klinisk behandling af allerede opståede tryksår.​

Grundlaget er at fjerne "bøvlet" med tryksårsforebyggende hjælpemidler og hjælpe kunderne med at forbedre arbejdsmiljøet for plejepersonlaet.

HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

HospiTech Danmark ApS har 3 hovedgrupper af produkter:​

  • Dynamiske tryksårsforebyggende luftmadrasser til patienter i alle risikogrupper og med sår i alle stadier
  • Madrassystemer til latheral rotation, systemer som kan vende patienterne i et interval som er optimalt for patienten
  • Bariatriske hjælpemidter til patienter med et BMI på over 34,9 eller en fedmerelateret sygdom. Pakkerne kan omfatter senge, madrasser, løftere og toilet-/bad stole.​

​HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

Om HospiTech Danmark ApS

Kontakt

​HospiTech Danmark ApS

Pottemagervej 1, 7100 Vejle

CVR: 35635262

Telefon: 76 40 19 84​​

E-mail: info@hospitech.dk