​Thera-Turn Millenium Plus

​Thera Turn Millenium + er et usammenlignligt madrassystem til den bariatriske patient, som kan tilbyde lateral rotation op til 40 graders vending.

Løsning er komplet og indeholder mulighed for "low air loss" som terapiform.

Løsning passer sammen med senge med en maksimal liggeflade på 120 cm. Madrassen korigerer trykket, således den kan presse sammen når sengen gøres smal i forbindelse med transport.

Madrassystemet har en maksimal bæreevne på 350 kg. og en liggeflade på 120 cm.

Vending af patienten kan individuelt tilpasses patientens behov, således patienten kan vendes individuelt i grader og tid uden manuelle arbejdsgange. Dette system er enestående og reelt den eneste mulighed for vending af den bariatriste patient og sikre et acceptabelt arbejdsmiljø for plejepersonalet og værdighed for patienten.

WIth the TheraTurn Millenium Plus, now you can get the unparalleled lateral rotation you demand in a Bariatric system.

​HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

Om HospiTech Danmark ApS

Kontakt

​HospiTech Danmark ApS

Pottemagervej 1, 7100 Vejle

CVR: 35635262

Telefon: 76 40 19 84​​

E-mail: info@hospitech.dk