​Stage IV Milennium 3 Plus

Madrassystemet kan leveres i bredder fra 100 cm liggeflade til 180 cm liggeflade.​

​Madrassystemet har en bæreevne på op til 450 kg. Systemet er det komplette madrasssystem, som giver mulighed for individuelle tilpasninger af trykket i 3 zoner, mulighed for "low air loss" samt individuel tilpasning af cyklustiden. Løsningen fungerer sammen med senge med variabel bredde, således sengen kan gøres smal, mens madrassen er pustet op. Dette giver mulighed for at transportere sengen fra afsnit til afsnit.

Brugeren kan løbende følge med i madrassen funktioner på det tydelige display. Madrssystemet har de nødvendige alarmer ved fejlfunktioner. Systemet holder trykket ved transport og strømsvigt.

Løsningen indeholder en automatisk siddefunktion

​HospiTech Danmark ApS ønsker at give kunder den service som sikre rette hjælpemiddel til rette tid. Dette sikre vi igennem ansættelse af kompetente og serviceorienterede medarbejdere. HospiTech Danmark ApS har fokus på miljø og arbejdsmiljø. Dette har bl.a. resulteret i, at HospiTech Danmark ApS endnu ikke har haft nogen medarbejderomsætning. Det betyder at kunden sikres en altid god og nærværende service.

Om HospiTech Danmark ApS

Kontakt

​HospiTech Danmark ApS

Pottemagervej 1, 7100 Vejle

CVR: 35635262

Telefon: 76 40 19 84​​

E-mail: info@hospitech.dk